start  over mijzelf reflexologie  reflexologie 2 bewustzijnsgroei ontwikkeling consulten workshops scholing gebouwd voor bewustzijnsgroei drie-lagen reflexologie drie-lagen voetreflexologie drie-lagen hand- en oorreflexologie combineren voet-, hand- en oorreflexologie 3-lagen reflexzonekaarten meridiaanreflexologie chakrareflexologie data cursussen contact routebeschrijving 

workshops

kosten: afhankelijk van de grootte van de groep € 85,- tot € 100,- p.p.p.d., inclusief BTWinclusief lunch.

reflexologie enbewustzijnsgroei

kennismaking spiritualiteit en bewustzijnsgroei.2-daagse workshop:de kosmische en persoonlijke cycli in bewustzijnsgroei,optredende stagnaties in de cycli,reflectie als middel voor persoonlijke groei,het belang van onvoorwaardelijke acceptatie.

bewustzijnsontwikkeling.verdeeld over een periode van 1 jaardrie opvolgende workshops van vier dagen, waarin de drie fasen van de cyclus van bewustzijnsgroei aan bod komen:1. het gewaarworden,het waarnemen van jezelf in relatie tot de buitenwereld en via je eigen lichaam.2. het bewustworden,voelen hoe je reageert op die waarneming,werken met oordelen, overtuigingen en weerstanden.3. het bewust zijn, accepteren en loslaten van weerstanden, verantwoording nemen voor jezelf, plezier hebben in wie je bent en in wat je doet.aansluitend is een workshop mogelijk van twee dagen voor het het verkennen van oude patronen die ervoor zorgen dat je anders doet dan je zou willen:verkennen van maskers en reactiepatronen,manieren om die los te laten.

een workshop betekent:

werken aan jezelf in groepsverband ,luisteren naar elkaar,delen van ervaringen,hulp van elkaar,leren van elkaar

duur, plaats en data liggen nog niet vast.Bij voldoende belangstelling wordt dit in overleg vastgesteld.

chakra's gebruiken voor bewustzijnsgroei.4-daagse workshop:levensthema's verkennen,aarding,blokkades in de energieën van de chakra's,voelen in het lichaam,lichaamsoefeningen.

kennismaken met een nieuwe energie.2-daagse workshop:kenmerken dualiteit versus eenheid,beëindigen dualiteit,ervaren nieuwe energie door acceptatie,adem als hulp voor acceptatie.

bewustzijnsgroei met engelenenergie.3-daagse workshop:visie op engelenenergie,betekenis van engelenenergie,gebruik van Lichtwesen essences,ervaren van engelenenergie,verkennen van persoonlijke gedragspatronen

doel van de workshops is een andere blik te krijgen op jezelf en je medemens, die leidt tot innerlijke vrijheid en compassie.

terug naar praktijk

voor aanmeldingen en informatie: e-mail: info@titialicht.com

Onderwerpen:

kennis maken met mijn visie op bewustzijnsgroei in de praktijk.Titia Licht

reflexologie en bewustzijnsgroeiOm alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.