start  over mijzelf reflexologie  reflexologie 2 bewustzijnsgroei ontwikkeling consulten workshops scholing gebouwd voor bewustzijnsgroei drie-lagen reflexologie drie-lagen voetreflexologie drie-lagen hand- en oorreflexologie combineren voet-, hand- en oorreflexologie 3-lagen reflexzonekaarten meridiaanreflexologie chakrareflexologie data cursussen contact routebeschrijving 

reflexologie

Het heeft mij in contact gebracht met een manier van waarnemen die mij heeft overtuigd van de samenhang tussen alle verschijnselen.Ik zie het als een uiting van weerspiegeling, die zich op alle niveaus van het bestaan en de schepping voordoet.

Nevenstaande foto's, die zomaar genomen zijn, tonen hoe de vorm van een boom de lijnen van het contour van het nabijgelegen dorp reflecteert. Voor mij is dat een teken van energieuitwisseling. We zien dat ook bij mensen die jarenlang samenleven en op de één of andere manier op elkaar gaan lijken.

Tijdens het uitwerken van lesmateriaal over reflexologie heb ik vele ontdekkingen gedaan, die ik gebruik om mensen de ogen te openen voor de eenheid binnen de schepping.Het heeft geleid tot zowel een visie op reflexologie als op een visie op bewustzijnsgroei.

De driedimensionale reflexologie van Henrik Hellberg heeft mij geïnspireerd om verder te zoeken. Dat heeft geleid tot een eigen benadering ervan, die gekoppeld is aan stappen in bewustzijnsgroei.

ik heb dat uitgewerkt in cursussen en workshops, en in reflexzonekaarten van voeten, handen en oren.

Reflexologie is de basis van waaruit ik werk.

naar mijn visie op reflexologieTitia Licht

reflexologie en bewustzijnsgroeiOm alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.