start  over mijzelf reflexologie  reflexologie 2 bewustzijnsgroei ontwikkeling consulten workshops scholing gebouwd voor bewustzijnsgroei drie-lagen reflexologie drie-lagen voetreflexologie drie-lagen hand- en oorreflexologie combineren voet-, hand- en oorreflexologie 3-lagen reflexzonekaarten meridiaanreflexologie chakrareflexologie data cursussen contact routebeschrijving 

consulten

duur consult afhankelijk van de vraag. bij specifieke klacht eerste consult 2 uur,bestaande uit een anamnese (vraaggesprek) en onderzoek van voetreflexzones en meridiaanpunten.dit geeft informatie over stagnaties en verstoringen in het lichaam die kunnen samenhangen met de klacht.normaal consult 1,5 uur.kosten: € 55,- per uur.

reflexologie enbewustzijnsgroei

adres:Mispelgaarde 23992 JW Houtentel. 030-6351507e-mail: info@titialicht.comklik hier voor routebeschrijving

uitsluitend op afspraak,bellen voor inlichtingen en het maken van een afspraak bij voorkeur tussen 13.00 en 14.00 uur en na 17.30 uur.

terug naar vorige blad

een individueel consult betekent:persoonlijke aandacht,bespreken van individuele onderwerpen,keuze uit:coaching,behandeling met reflexzonetherapie of meridiaanreflexologie.

Tijdens een consult bespreek ik met de cliënt wat er op dit moment speelt in zijn/haar leven en wat nu aandacht verdient.Dit wordt geplaatst in het beeld van zijn /haar persoonlijkheid dat volgt uit de anamnese en het onderzoek naar verstoorde zones in het lichaam.Op grond daarvan kan duidelijk worden waar een klacht of probleem mee verbonden is. Samen bekijken we hoe dat het best aangepakt kan worden. Dit kan in de vorm van een gesprek, vaak in combinatie met aandacht voor het lichaam, en/of in de vorm van een behandeling van reflexzones of meridiaanpunten. Het doel hiervan is de cliënt in contact te brengen met de in hem/haar aanwezige verstoringen, zodat deze in staat is die zelf te veranderen.Herkenning en acceptatie zijn hiervoor een vereiste. Daarbij help ik de cliënt zo goed mogelijk met mijn visies en ervaringen. Ik ga ervan uit dat elke verstoring gezien kan worden als een vorm van bescherming, een weerstand tegen verandering.Ik maak gebruik van essences van Lichtwesen, die zgn. engelenenergie bevatten en helpen om bewust te worden van die weerstand.Ook bloesemremedies kunnen als steun tijdens dit bewustwordingsproces ingezet worden.

Het belangrijkste wat ik cliënten mee wil geven, is het gevoel dat ze ertoe doen, dat hun klachten een reden hebben en dat zij zelf in staat zijn dingen te veranderen.Mijn benadering van elke cliënt vindt plaats vanuit acceptatie en respect voor zijn/haar levenspad.Titia Licht

reflexologie en bewustzijnsgroeiOm alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.