start  over mijzelf reflexologie  reflexologie 2 bewustzijnsgroei ontwikkeling consulten workshops scholing gebouwd voor bewustzijnsgroei drie-lagen reflexologie drie-lagen voetreflexologie drie-lagen hand- en oorreflexologie combineren voet-, hand- en oorreflexologie 3-lagen reflexzonekaarten meridiaanreflexologie chakrareflexologie data cursussen contact routebeschrijving 

combineren voet-, hand- en oorreflexologie

Combineren voet- hand- en oorreflexologie

Elk deel van het lichaam reflecteert een kwaliteit die verbonden is met de functie van dat deel.Die functie kunnen we koppelen aan aspecten van bewustzijnsgroei. Dit is een benadering vanuit mijn interpretatie van de 3D reflexologie.We kunnen daar gebruik van maken bij het werken met reflexzones.

naar overzicht cursussen,naar data

luisteren, ontvangen en verwerken,oorreflexologie werkt op bewustwording

staan, lopen, op aarde zijn, voetreflexologie werkt op bewust zijn

tasten, bevoelen, contact,handreflexologie werkt op gewaarworden

Door iemands voeten, handen en oren te vergelijken in hun projecties van de drie kiemlagen, in combinatie met de lichaamspolen kunnen we informatie krijgen over de wijze waarop iemand het leven benadert. Het geeft weer waarin zijn uitdagingen liggen en wat aandacht verdient.

In deze eendaagse cursus ga ik in op de achtergronden van mijn conclusies over de verschillende gebruiksmogelijkheden van voeten, handen en oren. Daarmee wordt het mogelijk eigen interpretaties te maken.Ik maak gebruik van mijn 3-lagen kaarten.

theorie:reflectie als basisprincipe voor de scheppingde drie embryonale kiemlagen,betekenis, relatie met bewustzijnsgroeiprojectie op voeten, handen en orenprojectie lichaam op voeten, handen, orenrelatie met bouw voet, hand, oorYin en Yang in het lichaam,energetische verschillen tussen voet, hand, oorpraktijk:kijken naar voeten, handen, orenconclusies ten aanzien van de fasen in bewustzijnsgroeibespreken gebruiksmogelijkhedenkorte behandeling handen, oren, voetenervaring toepassing

terug naar overzicht cursussenTitia Licht

reflexologie en bewustzijnsgroeiOm alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.